Деца

за нашите најмали на возраст од 6 до 12 години

Деца


Како можеме да ти помогнеме денес

Што знаеш за емоциите?

Емоциите се лични човечки чувства што го одредуваат расположението. Од емоциите зависи како ќе се однесуваме.

Супер е да се има многу другарчиња, но исто така супер е да се има и едно другарче.