Родители и старатели

Родители и старатели


Имате чувство дека ја губите врската со вашето дете. Ние сме тука за вас. Нашите совети и техники, идеи и инспирација можат да ви помогнат да чувствувате поголема контрола. Можете да дојдете до нив во секое време!

Пубертетот е време во кое Вашето дете минува низ низа значајни, природни и здрави промени. Овие физички, психолошки и емоционални промени се знак дека Вашето дете преминува од детство кон полнолетство.

Со ширењето на интернетот, мобилните телефони и уредите поврзани со Wi-Fi, децата и младите можат да пристапат до различни платформи и содржини, речиси во секое време од денот или ноќта и од речиси секоја локација.