Parents and Guardians

Prindërit dhe Kujdestarët


Ndiheni sikur po humbisni kontaktin me fëmijën tuaj. Ne jemi këtu për ju. Këshillat dhe teknikat tona, idetë dhe frymëzimi mund t'ju ndihmojnë të ndiheni më të kontrolluar. Ju mund t'i arrini ato në çdo kohë!

Puberteti është koha në të cilën fëmija juaj kalon nëpër faza të rëndësishme, ndryshime natyrore dhe të shëndosha. Këto ndryshime fizike, psikologjike dhe emocionale janë shenjë se fëmija juaj kalon nga fëmijëria në moshë madhore.